Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Lilja 4-Ever

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Äi­tinsä hylkäämä tei­ni­tyttö jou­tuu elämänsä man­ke­liin kun ku­kaan ei tun­nu vä­littävän elääkö vai kuo­lee­ko hän.

Äi­tinsä hylkäämä tei­ni­tyttö jou­tuu elämänsä man­ke­liin kun ku­kaan ei tun­nu vä­littävän elääkö vai kuo­lee­ko hän. Naa­pu­rin pik­ku­poi­ka on ehkä ai­noa ehjä ih­mi­nen, jo­ka nä­kee hä­net.
Ni­meämättömään en­ti­seen neu­vos­to­ta­sa­val­taan si­joit­tu­va elo­ku­va on ru­jo ja hau­ras ta­ri­na, jo­ta kat­soo sydän syrjällään. Elo­ku­va ku­vaa an­siok­kaas­ti elämää, jo­ta mää­rit­te­levät köy­hyys ja vää­rinkäyttö, mut­ta hah­mot it­sessään eivät ha­lua an­taa tämän lyödä lä­pi. Poh­jat­to­man kär­sivä, mut­ta kaik­keen vas­toinkäy­mi­seen pitkään hil­jaa so­peu­tu­va elo­ku­va ei toi­vot­ta­vas­ti ole to­si­ta­ri­na, mut­ta kaik­ki sen yk­si­tyis­koh­dat on var­mas­ti näy­tel­ty maail­mas­sa lu­ke­mat­to­mia ker­to­ja.
Pääo­san Ok­sa­na Akin­si­na te­kee tässä tun­tei­siin ve­toa­van suo­ri­tuk­sen vai­keas­sa roo­lis­sa, jos­sa käydään ko­ko tun­te­mus­ten kir­jo lä­pi. Tai­val tuo kol­hut us­kot­ta­vas­ti ko­ti­kat­so­moon as­ti.

Kuva

Vakaa, jäsentynyt ja näyttävän filmimäinen kuva toistaa kolkon toivottaman miljöönsä vaikuttavasti. Rujous ja ränsistyneisyys lyövät simille betonibunkkereiden lomasta ja ihmisten löytämä lohtu on hennosti lepattava värikäs liekki sen raossa.

Ääni

Dialogivetoinen venäjänkielinen ääniraita on elävä ja läsnäoleva. Rammsteinia myöten energinen musiikkiraita.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
25/04/2022

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2002Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018019942

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Genre

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy