Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Bull - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ar­vel­lut­ta­va sar­ja psy­ko­lo­gis­ta, jo­ka vie oi­keu­denkä­sit­te­lyi­den ma­ni­pu­loin­nin ää­rimmäi­syyk­siin soit­te­le­mal­la va­la­mie­hiä kuin viu­lua high tec­hin ja syväa­na­lyy­sin avul­la.

Ar­vel­lut­ta­va sar­ja psy­ko­lo­gis­ta (N­CIS-sar­jas­ta tut­tu Mic­hael Weat­her­ly), jo­ka vie oi­keu­denkä­sit­te­lyi­den ma­ni­pu­loin­nin ää­rimmäi­syyk­siin soit­te­le­mal­la va­la­mie­hiä kuin viu­lua high tec­hin ja syväa­na­lyy­sin avul­la.
Lääkä­ri­sar­ja Hou­sen oi­keus­sa­lid­raa­ma­ver­sio heittää ulos ik­ku­nas­ta kai­ken toi­von siitä, että va­la­mie­het voi­si­vat to­dis­teet kuul­tuaan pää­tyä oi­keu­den­mu­kai­seen rat­kai­suun. Sen si­jaan ky­se on joh­dat­te­lus­ta, viet­te­lystä ja sk­rip­ta­tus­ta pe­listä, jos­sa jo­kai­sen ih­mi­sen toi­min­ta määräy­tyy yh­den sa­tun­nai­sen omi­nai­suu­den pe­rus­teel­la.
Tek­ni­ses­ti ta­sok­kaas­ti luo­tu sar­ja kom­pas­tuu kli­sei­seen ot­tee­seen ja poh­jim­mil­taan ma­sen­ta­vaan ase­tel­maan. Ni­mensä mu­kai­ses­ti tämä on "pup­pua". Ko­ti­maas­saan Yh­dys­val­lois­sa sar­ja on kui­ten­kin jo eh­ti­nyt var­mis­tua vii­den­nel­le kau­del­leen CBS:llä.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Ekstroissa promoja, mokia, poistettuja kohtauksia ja kolme koostetta. Kuudella levyllä. (IJ)
15/07/2020

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2017Kesto: 933 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112737016

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy