Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Hummingbird Project

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

O­min­ta­kei­nen draa­ma pa­ri­val­ja­kos­ta, jo­ka ha­luaa ra­ken­taa suo­ran va­lo­kaa­pe­lin Kan­sa­sin ja New Yor­kin pörs­sin vä­lil­le mah­dol­lis­taak­seen si­ka­no­pean kau­pankäyn­nin.

O­min­ta­kei­nen draa­ma pa­ri­val­ja­kos­ta, jo­ka ha­luaa ra­ken­taa suo­ran va­lo­kaa­pe­lin Kan­sa­sin ja New Yor­kin pörs­sin vä­lil­le mah­dol­lis­taak­seen si­ka­no­pean kau­pankäyn­nin. To­del­li­suu­des­sa näin on teh­ty, jo­ten sikä­li ta­ri­na ei ole kau­kaa­haet­tu ja elo­ku­van tyy­li on us­kot­ta­van pu­re­va, mut­ta ko­ko­nai­suus mais­tuu sil­ti enemmän po­ke­ril­la teh­dyltä kah­jo­ko­me­dial­ta kuin to­si­ta­ri­nal­ta.
E­lo­ku­va on oi­keas­taan eri­koi­nen roadt­rip, jos­sa bu­si­ness­de­va­ri (Jes­se Ei­sen­berg) ja sa­de­mies (S­tel­lan Skarsgård) reis­saa­vat hal­ki mai­den ja man­tu­jen kai­vaen va­lo­kaa­pe­lia mul­taan lä­pi har­maan ki­ven. Iso kor­po­raa­tio (Sal­ma Hayek) yrittää par­haan­sa tehdäk­seen uu­den kil­pai­li­jan hank­keen tyhjäk­si.
Ko­ko­nai­suus on päätön ja draa­mal­taan kli­sei­nen, mut­ta sa­maan ai­kaan ek­sent­ri­sellä ta­val­la häm­mentävän tuo­re. Tämä on vi­suaa­li­ses­ti vir­keä, ta­ri­nal­li­ses­ti kiik­kerä ja tun­nel­mal­taan kou­kut­ta­van jääräpäi­nen. Jär­keä tässä ei ole, mut­ta laas­ta­reil­la, ideaa­li­si­teellä ja dy­na­miit­tipötköillä köy­tet­ty unel­ma osoit­tau­tuu kou­kut­ta­vak­si kat­sot­ta­vak­si. Yh­den ker­ran.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Uskottavan maanläheisesti sävytetty kuva toistaa syksyiset miljööt komean ilmeikkäästi ja terävästi. Ekstraton. (IJ)
09/11/2020

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083197827

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy