Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Dial M for Murder - 3D

Täydellinen rikos 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1954Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
MVC 3D 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 41357EAN: 7321944111564

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tämä on muut­tu­nut Hitc­hin sa­tap­ro­sent­ti­ses­ti omak­si elo­ku­vak­si, vaik­ka ky­seistä näy­telmää oli esi­tet­ty jo pitkään At­lan­tin mo­lem­min puo­lin.

Tämä on muut­tu­nut Hitc­hin sa­tap­ro­sent­ti­ses­ti omak­si elo­ku­vak­si, vaik­ka ky­seistä näy­telmää oli esi­tet­ty jo pitkään At­lan­tin mo­lem­min puo­lin. Ka­me­ran käyttö, ku­va­kul­mat ja leik­kaus ovat niin häikäi­sevät, että elo­ku­va­ver­sio al­koi elää omaa elämäänsä.
T­ril­le­ri ku­vat­tiin kol­miu­lot­tei­se­na, mut­ta nor­maa­li­ver­sio on tun­ne­tuin ja ar­vos­te­tuin. Muun muas­sa kuu­lui­sa sak­si­koh­taus ra­ken­net­tiin 3D:n kei­noin. Gra­ce Kel­lyä ke­hut­tiin ai­koi­naan, mut­ta nyt­tem­min ihas­tut­taa eni­ten brit­ti­ko­mi­sa­rio Hub­bard (John Wil­liams).

Kuva, ääni & ekstrat

3D-vaikutelma on alkuperäinen ja paikoin vaikuttava, mutta kokonaisuutena ennemmin teatraalisen temppuileva kuin luonnollisen jäsentynyt. Alkutekstit ponnahtavat juhlavasti irti kankaasta, takanreunukset saavat juhlavat mittakaavat ja muutoinkin huoneet tuntuvat hallimaisilta. Taustaprojisoidut taustamaisemat näyttävät myös hilpeän latteilta ihmisten taustalla ja paikoin kauluksistakin jää häiritsevät varjokuvat, joten muutamaa signature-otosta lukuun ottamatta tämä on lopulta parempi katsella 2D:nä. Siisti ääniraita luottaa tunnelmalliseen musiikkiraitaan ja toistaa dialogin puhtaasti. Ekstroissa Peter Bogdanovichin vetämä kooste elokuvan synnystä (22 min.) ja traileri. Brittijulkaisu, ei suomenkielistä tekstitystä. (PS/IJ)
15/10/2013
15/10/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy