Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Until Death

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204934EAN: 5051160208411

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

De­ka­dent­ti ri­kosjännä­ri rap­piol­li­ses­ta et­sivästä, jo­ka he­roii­nin, vii­nan ja vas­ta­pal­ve­luk­sia te­ke­vien pros­ti­tuoi­tu­jen vä­li­maas­tos­sa yrittää jäl­jittää ka­tuo­jan vas­tak­kai­sel­le puo­lel­le li­ven­nyttä ex-­pa­riaan.

De­ka­dent­ti ri­kosjännä­ri rap­piol­li­ses­ta et­sivästä (Jean-C­lau­de Van Dam­me), jo­ka he­roii­nin, vii­nan ja vas­ta­pal­ve­luk­sia te­ke­vien pros­ti­tuoi­tu­jen vä­li­maas­tos­sa yrittää jäl­jittää ka­tuo­jan vas­tak­kai­sel­le puo­lel­le li­ven­nyttä ex-pa­riaan. Tässä elo­ku­vas­sa on kaik­ki mitä hyvältä, asial­li­sen synkältä toi­min­tae­lo­ku­val­ta voi odot­taa — ja lisäk­si ylimääräi­nen, mut­ta haus­ka pa­ran­nuk­sen­te­ko­vai­he. Ta­pah­tu­ma­paik­ka­na on­nis­tu­nees­ti New Or­leans.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on lievää roskaa ja kohinaa lukuun ottamatta hallittu ja levollinen. Jälki on myös sen verran tarkkaa että voi selvästi erottaa mm. ettei Van Damme ole antanut vetää ilmastointiteippiä oikeasti suunsa yli. Kuvauksessa leikitellään ajoittain kameran kieputuksilla ja fadeillä, jotka herättävät enemmän ihmetystä kuin ihastusta, mutta ainakin jälki on omaleimaista. Ääniraita luo onnistuneen tehosteiden ja musiikin käytön kautta ilahduttavan eloisan äänimaailman. Ekstraton. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy