Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Edge of Love

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 1.77*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 209797EAN: 5708758678346

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si nais­ta riek­kuu ru­noi­li­ja Dy­lan Tho­ma­sin hoh­tees­sa so­da­na­jan Eng­lan­nis­sa.

Kak­si nais­ta riek­kuu ru­noi­li­ja Dy­lan Tho­ma­sin hoh­tees­sa so­da­na­jan Eng­lan­nis­sa. In­to­hi­mot ja va­paus eivät kui­ten­kaan jak­sa kan­taa yli per­hei­den, las­ten­teon ja ikiai­kais­ten vais­to­jen.
E­lo­ku­va ei toi­mi kuin ru­no. Se ei herätä ko­vin suu­ria mie­li­ku­via tai kii­ho­ta tun­tei­ta. Mut­ta ai­ka hy­vin se ku­vaa sitä, kuin­ka poik­keu­syk­silöi­den luo­ma oma maail­manjär­jes­tys on ai­na mie­li­val­tai­nen, ku­vi­tel­ma kaik­ki­voi­pai­suu­des­ta, jol­le oma lah­jak­kus an­taa it­se­kes­kei­syy­dessään ba­naa­lin lu­van.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
13/02/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy