Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Columbus Circle

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Sel­ma Blair on omaeh­toi­nen erak­ko­mil­jonää­ri, jo­ka on asu­nut vii­me vuo­det New Yor­kin hie­nos­to­ta­loyh­tiössä muu­ta maail­maa paos­sa.

Sel­ma Blair on omaeh­toi­nen erak­ko­mil­jonää­ri, jo­ka on asu­nut vii­me vuo­det New Yor­kin hie­nos­to­ta­loyh­tiössä muu­ta maail­maa paos­sa. Naa­pu­rin mum­mon kuo­le­ma käytävän toi­sel­la puo­len tuo kui­ten­kin maail­man kuin var­kain sisään. Se mikä ko­ko sir­kuk­sen mo­ti­vaa­tio on jääköön elo­ku­van ar­voi­tuk­sek­si.
Luk­sus­miljöö­seen upo­tet­tu hui­ja­ri­ta­ri­na avau­tuu aluk­si hy­vin mie­len­kiin­toi­ses­ti, mut­ta vä­hi­tel­len jän­nittävä tun­nel­ma haih­tuu kai­ken en­nal­ta-ar­vat­ta­vuu­den myötä. Tun­nel­mal­taan viih­dyttävä elo­ku­va kom­pas­tuu tur­han suo­ra­vii­vai­seen ja mo­nes­ti ko­lut­tuun ta­ri­naan, jo­ka ka­ris­taa us­kot­ta­vuut­taan jo­kai­sen twis­tin myötä. Epäus­kot­ta­va lop­pu­rat­kai­su­kaan ei va­li­tet­ta­vas­ti pal­joa pe­las­ta. Ju­rym­me ei kui­ten­kaan ol­lut tällä ker­taa yk­si­mie­li­nen elo­ku­van tuo­mios­sa, jo­ten var­sin vuok­raus­kel­poi­ses­ta viih­dyk­keestä tai­taa ol­la ky­se.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeisen filmimäinen kuva on miellyttävän jäsentynyt ja asiallisen hallittu, mutta ero hyvään DVD-tasoon ei ole suuri. Taiteellisilla ambiotioilla ladattu kuva luottaa miljöötään tyylikkäästi ja kaikki hienostohuoneistosta hämyisään ympäröivään maailmaan välittyy tunnelmallisesti. Näpsäkkä äänimaailma säestää jännitystä hyvin, vaikka anti onkin periaatteessa geneeristä ja viritetty pääasiassa katsojan säpsäyttämiseksi. Ekstroissa traileri. (IJ)
12/07/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 76 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582887471

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Amy Smart
Amy Smart
Selma Blair
Selma Blair
Jason Lee
Jason Lee

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy