Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sherlock Holmesin salaisuus

The Private Life of Sherlock Holmes 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1970Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 79151EAN: 6438044038750

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja Bil­ly Wil­de­rin haus­ka nä­ke­mys Sher­lock Hol­mes –­ka­no­nis­ta ker­too Myc­roft-­vel­jen Hol­me­sin to­del­li­ses­ta roo­lis­ta sen, mitä no­vel­lien ystävät ai­na epäi­livät.

Oh­jaa­ja Bil­ly Wil­de­rin haus­ka nä­ke­mys Sher­lock Hol­mes (Ro­bert Step­hens) –­ka­no­nis­ta ker­too Myc­roft-vel­jen Hol­me­sin (Ch­ris­top­her Lee) to­del­li­ses­ta roo­lis­ta sen, mitä no­vel­lien ystävät ai­na epäi­livät. Hän pyö­rit­ti ku­nin­ga­tar Vic­tor­tian ai­kais­ta Eng­lan­tia, Buc­king­ham Pa­la­cen har­maa­na emi­nens­sinä. A.C. Doy­len nä­ke­myk­seen ver­rat­tu­na hän on to­sin tur­han pal­jon näyttämöllä — pu­hu­mat­ta­kaan ku­nin­ga­tar Vic­to­rian lop­pu­pyöräh­dyk­sestä. Hie­no kun­nia­no­soi­tus jo­ka ta­pauk­ses­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Panavision-kuva on kuvakohinainen. Rakeisuus ja printtiviat ovat kuitenkin aika vähissä. Selkeä monoraita. On kuitenkin pettymys R1-version rinnalla: ei mitään ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy