Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Toy Story

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

"To In­fi­ni­ty and Beyond!" Hah­moa­ni­maa­tion mes­ta­rin, Pi­xar-yh­tiön to­del­li­nen lä­pi­mur­to, en­simmäi­nen täys­pitkä elo­ku­va. Sa­mal­la uu­si alue­val­taus ylipäätään alal­la: täy­sin di­gi­taa­li­ses­ti teh­ty elo­ku­va.
Kym­me­niä ker­to­ja näh­tynä tuo ai­na uu­sia jut­tu­ja: nyt huo­ma­sin, että naa­pu­rin pik­ku­hir­viön koi­ran ni­mi on Scud, ts. venäläi­nen oh­jus, jo­ka tu­li tu­tuk­si Per­sian­lah­den so­das­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Disney alkoi merkitä kanteen kestoajan sekunteineen. Muutenkin uusia tuulia. Ekstroissa mielenkiintoinen demonstraatio hahmojen alkutaipaleelta, lyhyt filmi Tin Toy (1988) sekä Monsterit Oy:n traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy