Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Aquamarine

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Pak­koa­vio­liit­toa pa­ke­ne­va me­ren­nei­to pää­tyy kui­val­le maal­le et­simään to­si­rak­kaut­ta kah­den var­hais­tei­ni­tytön avus­tuk­sel­la.

Pak­koa­vio­liit­toa pa­ke­ne­va me­ren­nei­to pää­tyy kui­val­le maal­le et­simään to­si­rak­kaut­ta kah­den var­hais­tei­ni­tytön avus­tuk­sel­la. Hil­peän huo­le­ton ta­ri­na käy lä­pi tei­ni-i­has­tuk­sen vai­hei­ta tur­val­li­sen ke­peäs­ti ja run­saal­la ki­ka­tuk­sel­la säes­tet­tynä. Vaa­ra­ton­ta kat­sot­ta­vaa pik­ku­tytöil­le, mut­ta il­mapäis­ten is­kuy­ri­tys­ten sar­ja voi hel­littää muu­ta­man nau­run vähän van­hem­mal­ta­kin yleisöltä ai­na var­hais­tei­nei­hin saak­ka. Ai­vo­ja ei tar­vi­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on sävytetty paikoin luonnottoman kalpeaksi, miltei suorastaan ylipalaneeksi, mutta on muutoin kuitenkin teknisesti hallittu. Äänitaita on tasapainoinen, vivahteikas, ja kaikin puolin hyvää keskitasoa. Kannessa reippaasti virheelinen kesto. Ekstroissa ohjaajan intro (13 sek.), poistettuja kohtauksia (5 min.), materiaalia koekuvauksista (5 min.) ja sekalaista materiaalia kuvauksista (5 min.). (IJ)
13/10/2008

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 203235EAN: 6438044100853

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy