Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

007 - Licence to Kill

007 - Lupa tappaa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1989Kesto: minuuttia
Julkaisija: MGM 
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ja­mes Bond heittäy­tyy Ame­ri­kan reis­sul­laan huu­mea­gen­tik­si mek­si­ko­lai­sen kar­tel­lin jäl­jil­le.

Ja­mes Bond heittäy­tyy Ame­ri­kan reis­sul­laan huu­mea­gen­tik­si mek­si­ko­lai­sen kar­tel­lin jäl­jil­le.
Ti­mot­hy Dal­to­nin toi­nen ja vii­mei­nen 007-seik­kai­lu oli ai­koi­naan il­mes­tyessään ko­va sa­na pik­ku­poi­kien kes­kuu­des­sa. Muis­tan kuin­ka it­se­kin ah­min tämän ka­ve­rin luo­na kylässä VHS:ltä sa­maan ta­paan kuin Chuck Nor­ri­sin Del­ta jen­gin­kin. Seik­kai­lu on kestä­nyt hy­vin ai­kaa, eikä edes trik­ki­ku­via käy moit­ti­mi­nen. Sil­ti ko­ko­nai­suus tun­tuu ta­va­no­mai­sel­ta huu­mejännä­riltä, jon­ka pääo­saan brit­ti­va­koo­ja is­tuu yhtä su­la­vas­ti kuin pe­su­kar­hu psy­ko­lo­gin soh­val­le.
Te­ra­piaa tämä Bond kai­pai­si­kin, sillä syn­kis­te­levä Dal­ton vai­kut­taa tässä äk­ki­pi­kai­sel­ta luo­la­mie­heltä, jol­la ei ole sen enempää Con­ne­ryn ka­ris­maa kuin Moo­ren pil­kettä silmä­kul­mas­sa. Va­ka­vail­mei­nen toi­min­ta pe­laa, mut­ta Bon­dik­si tätä ei juu­ri tun­nis­tai­si il­man tee­ma­mu­siik­kia.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva on terävä, vakaa ja väritoistoltaan luonteva, mutta ei aivan yhtä vakuuttava kuin parhaat edeltäjänsä. Ääniraita samaa paria. Ekstroissa mainio kooste elokuvan synnystä, tekijöiden kommenttiraitoja sekä sekalainen sarja koosteita kömpelön valikon taakse piilotettuna. Kyseessä on brittipainos, joka on identtinen suomalaisen julkaisun kanssa. (IJ)
11/12/2020
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy