Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mimic - ääretön vaara

Mimic 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.79*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

To­ra­kat vai­noa­vat kan­saa, jo­ten DNA:n avul­la luo­daan hyön­teis­vas­tus­ta­ja.

To­ra­kat vai­noa­vat kan­saa, jo­ten DNA:n avul­la luo­daan hyön­teis­vas­tus­ta­ja. Mitä sa­mal­la syn­tyykään? Syn­tyy hir­viöe­lo­ku­va.
Gee­ni­ja­los­tus on ajan­koh­tais­ta, jo­ten elo­ku­vaa pu­ka­taan tästä ai­he­pii­ristä. Eh­do­ton merk­ki­teos kai­kil­le arak­no­fo­bias­ta kär­si­vil­le.
Har­va jät­tiläis­hyön­tei­se­lo­ku­va on on­nis­tu­nut näin hy­vin. Vai­kut­tei­ta Alie­nis­ta ja Kärpä­sestä, mut­ta pal­jon odo­tuk­sia pa­rem­pi. Ai­heut­taa vä­ris­tyk­siä, kos­ka uh­reik­si jou­tuu myös lap­sia. New Yor­kin viemä­rit ja met­ro­sok­ke­lot toi­mi­vat syn­keänä miljöönä.

Kuva, ääni & ekstrat

Alkuperäinen teatterikuvasuhde. Kuvattiin 1.37:1. Kuva ei loista terävyydellään, mutta se sopii tunnelmaan. DD5.1 toistaa hyönteisten kuorten ratinan mukavasti. Biografiat, dokumentti, traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy