Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Neljä veljeä – Special Collector’s Edition

Four Brothers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 201022EAN: 733243021259

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mui­keas­ti Hen­ry Hat­hawayn Voit­ta­mat­to­mia vel­jek­siä kun­nioit­ta­va ta­ri­na on siir­ret­ty mo­der­niin, tal­vi­seen ja jää­kiek­koi­le­vaan Det­roi­tiin.

Mui­keas­ti Hen­ry Hat­hawayn Voit­ta­mat­to­mia vel­jek­siä kun­nioit­ta­va ta­ri­na on siir­ret­ty mo­der­niin, tal­vi­seen ja jää­kiek­koi­le­vaan Det­roi­tiin.
Neljän kas­vat­ti­po­jan äi­ti on am­mut­tu lä­hi­kau­pas­sa, ja jut­tu al­kaa hais­ta ai­van muul­ta kuin jen­gi­se­koi­lul­ta. Kaik­ki kään­teet eivät ehkä me­ne ai­van us­kot­ta­vien kir­joi­hin, mut­ta ylei­sil­me tun­tuu rea­lis­ti­sel­ta. Boys ’n the Hoo­din oh­jaa­jal­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja tiukka ääniraita. Hyvin valittua mustaa Motown-musiikkia. Ekstroissa kommenttiraita, 10+11+10+4 min. dokumentit, 9 poistettua kohtausta (12 min.) ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy