Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Crystal Fairy and the Magical Cactus

Crystal Fairy & The Magical Cactus 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: Atlantic 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6 438194 088131

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

U­nel­mia on ol­ta­va.

U­nel­mia on ol­ta­va. Ja­miel­la on. Hän ha­luaa eli­mistöönsä pa­ras­ta chi­leläistä mes­ka­lii­nia. Kos­ka tar­jol­la on il­mei­ses­ti ole­va to­si­ko­vaa ka­maa, reis­su­kin on suun­ni­tel­tu huo­lel­la. Yh­den­te­kevä mat­ka al­ka­koon. Reis­sun kruu­naa hien­ha­jui­nen hip­pi­tyttö Crys­tal Fai­ry.
In­die-ko­me­dian joh­totäh­ti Mic­hael Ce­ra va­kuut­taa roo­lis­saan, vaik­ka huu­me-el­vis­te­ly on­kin erittäin last sea­son. Road mo­vie ei imai­se mu­kaan­sa. Sisällössä on va­ka­via puut­tei­ta. Hen­kis­ty­mishömpäl­le nau­re­taan. Vai nau­re­taan­ko?

Kuva, ääni & ekstrat

Hiukan haalea ja tunkkainen kuva. Selkeä ja monimuotoinen ääniraita. Ei ekstroja. (VA)
21/01/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy