Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Batman paluu

Batman Returns 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 1992Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 1.85
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
VET: 97887EAN: 7340112748142

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tim Burt­to­nin luot­saa­ma kak­ko­so­sa kie­put­taa sor­men­sa ympä­ril­le uni­ses­ti ete­nevän ta­ri­nan Ping­vii­nistä ja Kis­sa­nai­ses­ta, jot­ka pää­sevät ot­ta­maan mat­sia le­pak­ko­mie­hen kans­sa.

Tim Burt­to­nin luot­saa­ma kak­ko­so­sa kie­put­taa sor­men­sa ympä­ril­le uni­ses­ti ete­nevän ta­ri­nan Ping­vii­nistä (Dan­ny De­Vi­to) ja Kis­sa­nai­ses­ta (Mic­hel­le Pfeif­fer), jot­ka pää­sevät ot­ta­maan mat­sia le­pak­ko­mie­hen (Mic­hael Kea­ton) kans­sa.
Tiu­kal­le vi­ri­te­tyn ykkö­so­san jäl­keen tämä tun­tuu ko­vin peh­moi­sel­ta tv-d­raa­mal­ta, jon­ka ku­vas­to on sa­tu­mai­sen synkkä, mut­ta per­for­mans­si jää har­mil­li­sen ha­ja­nai­sek­si ja ir­ral­li­sis­ta koh­tauk­sis­ta ra­ken­tu­vak­si seik­kai­luk­si. Vääjäämätöntä yh­tee­not­toa pe­da­taan an­tau­muk­sel­la, mut­ta sekä pa­kot­ta­va syy sii­hen että ta­pah­tu­mien mo­ment­ti ovat pitkäl­ti hu­kas­sa. Hah­mot saa­vat sitä vas­toin ai­kaa hen­gittää, ja näi­den vuo­ro­vai­ku­tus toi­mii kiin­nos­ta­vas­ti, mut­ta toi­min­ta ja su­van­not eivät nyt yh­dis­ty yh­dek­si kou­kut­ta­vak­si kel­lo­pe­lik­si. Lo­pul­ta ko­ko­nai­suus ei mais­tu niinkään elo­ku­val­ta kuin yh­deltä jak­sol­ta tv-sar­jan tuo­tan­to­kau­des­sa — tai oi­keas­taan kak­sio­sai­sen jak­son en­simmäi­seltä puo­lik­kaal­ta il­man cliff­han­ge­ria.
Mic­hel­le Pfeif­fer ja Dan­ny De­Vi­to pää­sevät ver­ryt­te­lemään ir­vis­tyk­siään, ja Ch­ris­top­her Wal­ken yrittää ve­dellä lan­ko­ja pe­rus­pa­hik­se­na, mut­ta Mic­hael Kea­ton pää­see nyt yllättävän vähällä le­pak­ko­mie­henä. Le­pik­sen roo­li tässä tun­tuu ole­van tar­kis­taa, että kai­kil­la on riittäväs­ti suo­lapäh­kinöitä ja an­taa sir­kuk­sen edetä.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on tasalaatuinen, filmimäinen ja ilahduttavan terävä. Hopeinen väritoisto on niin ikään konsistentti, näyttävä ja ohjaajalleen uskollinen. Ääniraita pitää yllä jatkuvaa eloa, mutta jää silti jokseenkin tasapaksuksi ja televisiomaiseksi esitykseksi.

Ekstrat

4K-version ekstroissa ohjaajan kommenttiraita. HD-version ekstroissa making of, traileri, "Face to Face" -musiikkivideo ja sarja koosteita. Tekstityksen halu kääntää ”power plant” toistuvasti muotoon ”ydinvoimala” odotetun ”voimalaitoksen” sijaan ihmetyttää. Kannessa väärä kuvasuhde. (IJ)
29/05/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy