Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Tigerland

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­has­ta ai­hees­ta uu­si, on­nis­tu­nut ku­vaus.

Van­has­ta ai­hees­ta uu­si, on­nis­tu­nut ku­vaus. Ame­rik­ka­lai­ses­sa va­rus­kun­nas­sa kou­lu­te­taan mie­hiä Viet­na­min so­taan vuot­ta en­nen hä­peäl­listä lop­pua.
Pää­see li­ki Full Me­tal Jac­ke­tin al­kuo­san rin­nal­le, mut­ta hie­man rea­lis­ti­sem­mal­la tyy­lillä. Suo­men ke­syn ar­mei­jan käy­neet nä­kevät yllättä­viä yhtäläi­syyk­siä mies­ten käytök­sessä.

Kuva, ääni & ekstrat

Elokuva tavoittelee dokumenttityyliä, joten hidasta filmiä on käytetty. Rakeisuus kuuluu asiaan. Laadukas ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, neliosainen Colin Farrellin koe-esiintyminen, tv-mainos ja neljän min. dokumentti. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy