Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sydäntenmurskaajat

Heartbreakers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Äi­ti ja tytär hui­jaa­vat mie­hiä yk­sissä tuu­min.

Äi­ti (Si­gour­ney Wea­ver) ja tytär (Jen­ni­fer Lo­ve Hewitt) hui­jaa­vat mie­hiä yk­sissä tuu­min. Eräs uh­reis­ta (Ge­ne Hack­man) osoit­tau­tuu sit­kaak­si pa­lak­si. Va­leh­te­li­ja va­leh­te­li­ja -e­lo­ku­vien te­kijöiltä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja äänen laatu. Ekstroihin on tallennettu kaksi kommenttiraitaa, kuvagalleria, filmografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy