Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Alien Legacy Alien - 20th Anniversary Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­lien Le­ga­cy on DVD-­bo­xien hel­mi, jo­ka on aiem­min jul­kais­tu ai­na­kin brit­tiläi­senä R2-­ver­sio­na suo­ma­lai­sil­la teks­ti­tyk­sillä.

A­lien Le­ga­cy on DVD-bo­xien hel­mi, jo­ka on aiem­min jul­kais­tu ai­na­kin brit­tiläi­senä R2-ver­sio­na suo­ma­lai­sil­la teks­ti­tyk­sillä. Eräin eh­doin os­ta­ja sai vielä ylimääräi­sen do­ku­ment­ti­le­vyn (67 min, ei teks­ti­tystä suo­mek­si). Tässä suo­ma­lai­ses­sa pai­nok­ses­sa se on brit­ti-laa­ti­kon ta­paan au­to­maat­ti­ses­ti mu­ka­na. En­simmäi­nen osa on se toi­nen elo­ku­va, jol­la Scott loi mai­neen­sa ja yh­dis­ti lois­ta­vas­ti kau­hun ja sci­fin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kaikki laatikon levyt ovat saaneet THX-sertifikaatin. Hurjat ekstrat. Ohjaajan audioraita, 10 poistettua kohtausta (17 min), kaksi lisäkohtausta (2 min, esitellään mm. Alienin ihmismäinen ruumis), taide- ja stillgalleria, alkuperäiset storyboardit, puhdas musiikkiraita, vaihtoehtoinen musiikkiraita ja trailerit. Ei R1-version 8 sivun triviavihkoa.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy