Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Northern Soul

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083011710

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

1970-­lu­vul­le si­joit­tu­va ar­ki­sen elämän­ma­kui­nen nuo­ri­so­ku­vaus poh­joi­seng­lan­ti­lai­sis­ta soul-­mu­sii­kin dig­ga­reis­ta, jot­ka unel­moi­vat Ame­ri­kas­ta ja ko­lua­vat le­vy­laa­re­ja uu­sien tut­ta­vuuk­sien toi­vos­sa.

1970-lu­vul­le si­joit­tu­va ar­ki­sen elämän­ma­kui­nen nuo­ri­so­ku­vaus poh­joi­seng­lan­ti­lai­sis­ta soul-mu­sii­kin dig­ga­reis­ta, jot­ka unel­moi­vat Ame­ri­kas­ta ja ko­lua­vat le­vy­laa­re­ja uu­sien tut­ta­vuuk­sien toi­vos­sa.
Huu­meet, tytöt ja epämääräi­nen hih­hu­loin­ti tans­si­la­val­la ja sen ul­ko­puo­lel­la kie­tou­tu­vat elämän­ma­kui­sek­si ruo­hon­juu­ri­ta­son draa­mak­si. Elo­ku­va on us­kot­ta­va ja hah­moil­taan mie­len­kiin­toi­nen, mut­ta lo­pul­ta ta­ri­nal­taan pe­rin ke­vyt ja unoh­det­ta­va trip­pi. Te­kijöi­den pitkä­pin­nai­nen asen­ne va­paaeh­toi­sia avus­ta­jia koh­taan pal­ki­taan klu­bi­koh­taus­ten hyvänä tun­nel­ma­na, jo­ta ei oli­si var­maan­kaan saa­vu­tet­tu il­man ekst­ro­jen pitkää yh­teistä tans­si­har­joit­te­lua.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni, joista jälkimmäinen on myös ilahduttavasti asiaankuuluvan runsas musiikin käytöltään. Ekstroissa polkua hyvin valaiseva löyhä making of (47 min.). (IJ)
08/02/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy