Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Valtion vihollinen

Enemy of the State 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1998Kesto: 132 minuuttia
Julkaisija: Walt DisneyKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS5.1
PCM5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
VET: 101045EAN: 8717418354275

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Walt Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyy­li­puh­das sa­la­liit­tojännä­ri la­ki­mie­hestä, jo­ka saa sat­tu­mal­ta hal­tuun­sa se­naat­to­rin mur­ha­vi­deon ja pää­see opet­te­le­maan va­koo­ja­pe­lin säännöt pi­ka­vauh­tia.

Tyy­li­puh­das sa­la­liit­tojännä­ri la­ki­mie­hestä (Will Smith), jo­ka saa sat­tu­mal­ta hal­tuun­sa se­naat­to­rin mur­ha­vi­deon ja pää­see opet­te­le­maan va­koo­ja­pe­lin säännöt pi­ka­vauh­tia.
Will Smith on hel­lyttävä ta­vis suu­ren var­jo­ko­neen ham­pais­sa ja Ge­ne Hack­man tätä vas­ta­ha­koi­ses­ti aut­ta­va van­hem­pi var­jo­val­tio­mies. Jon Voight vetää NSA:­han pe­siy­ty­nyttä kon­na­jouk­koa.
Lup­sa­kan kou­kut­ta­va jännä­ri on on­nis­tu­nut pop­corn-viih­dy­ke, jo­ka vuon­na 1998 oli ehkä jo­pa hi­ve­nen edellä ai­kaan­sa. To­sin tässä on myös kai­ku­ja Ge­ne Hack­ma­nin ta­ka­vuo­sien jännä­ristä ”T­he Con­ver­sa­tion”, eikä vä­hi­ten puis­toon si­joit­tu­vas­sa sa­la­kuun­te­lu­koh­tauk­ses­sa. Su­van­to­ja tai tur­hia de­tal­je­ja ei tällä do­mi­no­lau­dal­la ole vaan kaik­ki osa­set ni­vou­tu­vat lo­pul­ta nä­tik­si pa­ke­tik­si.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on vakaa ja skarppi, luonteva ja viitseliäästi punottu. Energinen ääniraita luo hyvin tunnelmaa trillerin tarpeisiin.

Ekstrat

Ekstroissa mainoshenkinen making of (29 min.), neljä poistettua kohtausta, traileri ja juontamaton kooste kuvauksista (13 min.). Ekstrat ovat samat kuin aiemmalla Special Edition DVD:llä. (IJ)
08/06/2020

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy