Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ystävyyden talvi

The First Snow of Winter 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 28 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
VET: V-04730EAN: 6438044602753

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­las­si­nen sa­tu Sean-an­kan­poi­ka­ses­ta, jo­ka jää tal­vek­si vää­rien la­jien kans­sa kylmään poh­joi­seen.

K­las­si­nen sa­tu Sean-an­kan­poi­ka­ses­ta (suom. Ot­to), jo­ka jää tal­vek­si vää­rien la­jien kans­sa kylmään poh­joi­seen. Piir­to on ta­ri­nan ohel­la pe­rin­teikästä – ja hyvä niin. Ta­ri­nan ke­hit­te­lyn kan­nal­ta brit­tiläi­syys lie­nee etu. Ko­ko per­heen rie­muk­si eri­no­mai­nen, jos ei esi­tystä tu­li­si muu­ten esi­mer­kik­si jou­lun­py­hinä te­le­vi­sios­ta. Lop­pu­tans­si on hel­lyttävää toi­min­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei turhan hienosteleva digisiirto. Stereoraita on suppea, kovin lähellä monoa. Vahvaa brittiaksenttia vääntävä ankanpoika on yllättävän hauska. Ei ekstroja. Alle puolituntisen ohjelman myyminen yhdellä levyllä on lähellä rikosta – hiilijalanjäljenkin kannalta ajateltuna. Jotain täytettä voisi aina lapsille löytyä. (VA)
24/06/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy