Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hellboy - Director’s Cut

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 127 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 109129EAN: 6438044017052

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­men le­vyn huip­pu­jul­kai­su sisältää 10 mi­nuut­tia teat­te­rie­lo­ku­vaa pi­demmän ver­sion Mi­ke Mig­no­lan Dark Hor­se –­sar­ja­ku­van fil­ma­ti­soin­nis­ta, jo­ka ihas­tut­taa en­nen kaik­kea hyvällä hen­kilöoh­jauk­sel­laan, oma­peräi­sellä huu­mo­ril­laan ja b-e­lo­ku­vien ystävää viehättä­villä viit­tauk­sil­laan muun muas­sa Ras­pu­tin-­le­gen­daan, nat­sien Thu­le-jär­jestöön ja Il­sa-e­lo­ku­viin.

Kol­men le­vyn huip­pu­jul­kai­su sisältää 10 mi­nuut­tia teat­te­rie­lo­ku­vaa pi­demmän ver­sion Mi­ke Mig­no­lan Dark Hor­se –­sar­ja­ku­van fil­ma­ti­soin­nis­ta, jo­ka ihas­tut­taa en­nen kaik­kea hyvällä hen­kilöoh­jauk­sel­laan, oma­peräi­sellä huu­mo­ril­laan ja b-e­lo­ku­vien ystävää viehättä­villä viit­tauk­sil­laan muun muas­sa Ras­pu­tin-le­gen­daan, nat­sien Thu­le-jär­jestöön ja Il­sa-e­lo­ku­viin. Kun toi­min­ta­puo­li­kin ylittää nor­maa­lin räis­kinnän, lap­se­no­mai­sia ä­lyttö­myyk­siä vie­ras­ta­ma­ton kat­so­ja on taa­tus­ti tyy­tyväi­nen.
Ron Perl­man on Hell­boy, tu­lel­le im­muu­ni de­mo­ni, jo­ka saa­puu maail­maan Skot­lan­nis­sa, missä nat­sien Thu­le-jär­jestö yrittää saa­da yh­tey­den iäi­syy­den hir­viöi­hin toi­sen maail­man­so­dan lo­pus­sa. San­ka­ri ha­luaa ol­la mah­dol­li­sim­man in­hi­mil­li­nen ra­kas­tues­saan Tu­li­tyttöön (Sel­ma Blair) ja hioo sar­ven­sa ly­hyik­si.
Har­vem­min vi­suaa­li­suus yh­dis­tyy aja­tuk­sel­la luo­tuun sa­tu­maail­maan yhtä sau­mat­to­mas­ti. Asial­la oli to­ki huip­puoh­jaa­ja. Älä lo­pe­ta lop­pu­teks­tien al­kaes­sa, sillä lu­vas­sa on vielä ly­hyt, haus­ka ga­gi.

Kuva, ääni & ekstrat

Tarkka ja näyttävä kuva. Kaksi iskevää, tyylikästä ääniraitaa. Ekstroissa ohjaajan esittely, kommenttiraita, musiikkiääniraita kommentein, tuntikausia dokumentteja, 5 min. poistettuja kohtauksia, kuvakäsikirjoituksen vertailua, kaksi traileria ja 8 tv-mainosta, Mike Mignolan tuotantopiirroksia, 23 min. ComicConista sekä kolme animaatiota (7+7+8 min.), joista viimeinen on mielenkiintoinen perustuen Edgar Allan Poen kuuluisaan Kielivä sydän –novelliin James Masonin kertomana. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy