Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Smokin' Aces

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 204197EAN: 5050582484755

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lu­paa­vas­ti käyn­nis­tyvä ma­fiae­lo­ku­va pik­ku­ki­hos­ta, jo­ka jou­tuu ison egon­sa vuok­si kir­ja­van palk­ka­mur­haa­ja­kaar­tin ja kaik­kien val­tion­vi­ras­to­jen kii­ka­riin.

Lu­paa­vas­ti käyn­nis­tyvä ma­fiae­lo­ku­va pik­ku­ki­hos­ta, jo­ka jou­tuu ison egon­sa vuok­si kir­ja­van palk­ka­mur­haa­ja­kaar­tin ja kaik­kien val­tion­vi­ras­to­jen kii­ka­riin. Seu­raa­vis­sa ta­pah­tu­mis­sa ei ole jär­jen häivääkään, mut­ta tun­nel­ma on on­nis­tu­nut se­koi­tus se­kopäistä ve­rilöy­lyä ja ylinäyt­te­le­mi­sen reu­nal­la kiik­ku­vaa syn­kis­te­lyä.

Kuva & ääni

Kellertäväksi sävytetty kuva painuu paikoin turhan paljon pehmeän puolelle, mutta on silti keskimäärin tasokkaan jäsentynyt. Vähäeleisen selkeä ja luonteeltaan välitön ääniraita. Tekstityksessä prosentit ja tuhannet dollarit menevät sekaisin palkkamurhaajien palkkiota laskettaessa: 2 x 45 tonnia + 10% välityspalkkio = 1 miljoona dollaria.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajakäsikirjoittaja Joe Carnahanin ja leikkaaja Robert Frazenin perustason kommenttiraita, poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia (10 min.), vaihtoehtoinen loppu (1 min.), mokia (10 min.), ohjaajan mietteitä (12 min.) ja koosteet näyttelijöistä (13 min.) ja tehosteista (5 min.). Ekstrat on tekstitetty suomeksi. (IJ)
11/02/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy