Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mercy Streets

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
LBX 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 105153EAN: 5051162264910

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tu­si­na­sar­jan toi­min­tad­raa­ma ident­ti­sistä vel­jek­sistä, jois­ta toi­nen on va­lin­nut ri­kol­li­sen elämän ja toi­nen pa­pin kaa­vun, mut­ta mo­lem­mat pää­tyvät nap­pu­loik­si pik­ku­kon­nien pe­liin.

Tu­si­na­sar­jan toi­min­tad­raa­ma ident­ti­sistä vel­jek­sistä, jois­ta toi­nen on va­lin­nut ri­kol­li­sen elämän ja toi­nen pa­pin kaa­vun, mut­ta mo­lem­mat pää­tyvät nap­pu­loik­si pik­ku­kon­nien pe­liin. Juo­nes­ta on vai­kea in­nos­tua ja hah­mot­kin ovat pelkkää pah­via, mut­ta au­dio­vi­suaa­li­nen to­teu­tus on kar­van ver­ran kes­kimääräi­sen vi­deo­viih­dyk­keen ylä­puo­lel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti vaatimaton levy tyytyy ääniraidan osalta pelkkään stereoon ja kuvan osalta mennään reippaasti riman ali letterboksatulla laajakuvalla. Kuva on levollinen, mutta juuri sen enempää hyvää sanottavaa annista ei löydy. Ekstroissa tavanomainen tekijöiden kommenttiraita, itse elokuvaa kiinnostavampi making of -kooste (43 min.) ja poistettuja kohtauksia (17 min.). (IJ)
06/11/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy