Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Blue Bloods - kausi 3

Blue Bloods - Season 3 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: 934 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112707170

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Po­lii­sid­raa­man kol­mas kau­si jat­kaa tu­tul­la ot­teel­la ja tuo­reil­la ta­ri­noil­la, jo­ten ei ole ih­me, että sar­ja on myös ko­ti­maas­saan Yh­dys­val­lois­sa kerän­nyt vuo­si vuo­del­ta va­kaan kat­so­ja­kun­nan.

Po­lii­sid­raa­man kol­mas kau­si jat­kaa tu­tul­la ot­teel­la ja tuo­reil­la ta­ri­noil­la, jo­ten ei ole ih­me, että sar­ja on myös ko­ti­maas­saan Yh­dys­val­lois­sa kerän­nyt vuo­si vuo­del­ta va­kaan kat­so­ja­kun­nan. Kol­mas kau­si unoh­taa edel­li­sen vuo­den so­lut­tau­tu­mis­lei­kit ja kes­kit­tyy nyt re­hel­li­seen dek­ka­roin­tiin kan­sainvä­lis­ten iso­jen ka­lo­jen ja pai­kal­lis­ten pik­ku­ka­lo­jen pa­ris­sa. Tais­te­lu huu­mei­ta vas­taan ja omien ri­vien sel­vit­te­lyt tuo­vat eni­ten uut­ta ta­pah­tu­miin, kun taas vä­rikkäin epi­so­di lie­nee koh­taa­mi­nen voo­doon kans­sa.
Ko­ti­maas­saan Yh­dys­val­lois­sa sar­ja päät­ti kevällä vii­den­nen tuo­tan­to­kau­ten­sa, ja myös kuu­des kau­si on tu­los­sa. Tämä bok­si sisältää kaik­ki 23 kol­man­nen kau­den jak­soa kuu­del­le le­vyl­le pa­kat­tu­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. New Yorkin kaduilla kuvattu sarja näyttää rikkaan rosoiselta ja puoltaisi paikkansa jo pelkkänä matkailuohjelmana. Ekstroista löytyy kaksi kommenttiraitaa (jaksot "Nightmares" ja "Secrets and Lies"), poistettuja kohtauksia, mokia ja sarja koosteita. (IJ)
27/07/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy