Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Stretch

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083036164

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sup­liik­ki bal­laa­di li­mu­sii­ni­kus­kis­ta, jo­ka yrittää slui­bail­la elämässään eteenpäin net­ti­tyttöjä vi­ki­tel­len, exää kai­ho­ten ja ca­meo-­julk­kik­sia kus­ka­ten.

Sup­liik­ki bal­laa­di li­mu­sii­ni­kus­kis­ta (Pat­rick Wil­son), jo­ka yrittää slui­bail­la elämässään eteenpäin net­ti­tyttöjä vi­ki­tel­len, exää kai­ho­ten ja ca­meo-julk­kik­sia kus­ka­ten. Sat­tu­man ja koh­ta­lon äi­tyessä nok­ka­pok­ka­sil­le mies jou­tuu ko­ko yön kestäväl­le aje­lul­le, jon­ka ai­ka­na ta­vik­ses­ta keh­key­tyy äijämäi­nen san­ka­ri.
Suo­ra­vii­vai­sen kons­tai­le­ma­ton viih­dy­ke ot­taa ta­ri­nan­sa na­vi­gaat­to­ril­ta, mut­ta kie­li on so­pi­van tiu­kas­ti pos­kes­sa lä­pi pos­ket­to­man ku­jan­juok­sun. Useam­pi heit­to toi­mii no­he­vas­ti, pin­ta ja miljöö on luo­tu viit­se­liääs­ti ja ca­meot hugh­heff­ne­riä ka­na­voi­vas­ta Da­vid Has­sel­hof­fis­ta ray­liot­ta­mai­seen Ray Liot­taan ja howard­hug­he­sia leik­kivään Ch­ris Pi­neen toi­mi­vat mui­keas­ti. St­retch on pait­si pitkä li­mu­sii­ni myös osu­va luon­neh­din­ta ta­ri­nan ha­ke­mis­ta ä­ly­va­pais­ta mi­tois­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Virkeä kuva ja ääni. Eloisa, uskonnollista trippiä ja modernia länkkäriä tapaileva kuosi on hyvä. Ekstraton. (IJ)
11/06/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy