Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Repo Man

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 94638EAN: 3259190241817

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Re­pos­sess = ot­taa uu­del­leen hal­tuun.

Re­pos­sess = ot­taa uu­del­leen hal­tuun. Kult­ti­fil­mi eri­kois­pai­nok­se­na, pel­ti­laa­ti­kos­sa. Sci­fi, USA:n län­si­ran­ni­kon punk, Ig­gy Pop, la­ti­no­soun­dit ja surf-rau­ta­lan­ka mie­len­kiin­toi­se­na syn­tee­sinä. Quen­tin Ta­ran­ti­no on täl­le ai­na­kin jo­tain vel­kaa.
Tap­pa­van ra­dioak­tii­vi­sen 1964 Ma­li­bu –­le­tu­kan jah­taa­mi­nen vie (näennäis)­toi­min­taa eteenpäin. Pää­tee­ma­na on mo­raa­li, jo­ta mak­sa­mat­ta jää­neitä au­to­ja metsästävät Ot­to (E­mi­lio Es­te­vez) ja Bud (H.D. Stan­ton) nou­dat­ta­vat. Tra­cey Wal­te­rin (Mil­ler) huo­miot luo­vat iloa: ”­John Way­ne was a fag”.
Kon­su­me­ris­min kri­tiik­kiä 15 vuot­ta en­nen Fight Clu­bia. Mitään bran­de­ja ei ole nä­ky­vissä: rak­su­pa­ke­tis­sa ei lue Kel­logg’s, vaan pelkkä cornf­la­kes. Roo­li­hah­moil­le an­net­tiin olut-ni­miä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, suhteellisen levollinen kuva, vaikkakin sekä voimakas kohina että pienet roskat ovat jatkuvasti läsnä. Jälki on tummempia kohtauksia lukuun ottamatta miellyttävän yksityiskohtaista, eikä väritoistossa ole ikä huomioiden juuri valittamista. Selkeä, vähäeleinen ääniraita. Toisin kuin jenkkien erikoispainos, tämä on täysin ekstraton. (PS+IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy