Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Envy – kakasta asiaa

Envy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 111409EAN: 5050582291353

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­ma­peräi­nen ko­me­dia ka­teu­des­ta, kos­tos­ta, epä­toi­voi­sis­ta rat­kai­suis­ta ja muu­ta­mas­ta se­kopäi­sestä sat­tu­mas­ta.

O­ma­peräi­nen ko­me­dia ka­teu­des­ta, kos­tos­ta, epä­toi­voi­sis­ta rat­kai­suis­ta ja muu­ta­mas­ta se­kopäi­sestä sat­tu­mas­ta. Ben Stil­ler on ah­ke­ra toi­mis­to­puur­ta­ja, jo­ka tyy­tyy työhönsä hiek­ka­pa­pe­ri­teh­taal­la, kun­nes hä­nen pa­ras ka­ve­rin­sa ja naa­pu­rin­sa Jack Black ri­kas­tuu kek­simällä koi­ran­ka­kan höy­rys­tys­suih­keen. Pian tien toi­sel­la puo­len ko­hoaa van­han hök­ke­lin si­jaan val­ta­va lin­na maut­to­man ylen­palt­ti­sin li­suk­kein kuor­ru­tet­tu­na. Sen var­jos­sa ta­val­li­nen elämä al­kaa mais­tua siltä it­seltään.
Ben Stil­ler on tu­tus­sa roo­lis­saan hy­vin omil­laan, mut­ta Jack Black on suo­ras­taan lois­ta­va äk­ki­rik­kaa­na pe­rus­tau­no­na, sydä­mel­li­sen ur­po­na ta­vik­se­na, jo­ka pää­see elämään ame­rik­ka­lais­ta ö­kyu­nel­maa, mut­ta ei hylkää ka­ve­riaan.­Tek­ni­seltä to­teu­tuk­sel­taan moit­tee­ton jul­kai­su.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on kauttaaltaan yksityiskohtaisen tarkka ja silti vailla häiritsevää reunavärinää tai kohinaa. Erinomaisesti hallittu väritoisto on elävän vivahteikasta ja kylläistä. Ääniraita on selkeä, ja komediaksi myös keskimääräistä monipuolisempi musiikin, tehosteiden ja tilakanavien käytössä. Ekstroissa anamorfinen traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy