Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rabbit Hole

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 255479EAN: 6416548547213

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Da­vid Lind­say-A­bai­ren pal­kit­tuun näy­telmään pe­rus­tu­va Rab­bit Ho­le sai osak­seen suur­ta nä­ky­vyyttä Ni­co­le Kid­ma­nin Os­car- ja Gol­den Glo­be -eh­dok­kuuk­sien muo­dos­sa.

Da­vid Lind­say-A­bai­ren pal­kit­tuun näy­telmään pe­rus­tu­va Rab­bit Ho­le sai osak­seen suur­ta nä­ky­vyyttä Ni­co­le Kid­ma­nin Os­car- ja Gol­den Glo­be -eh­dok­kuuk­sien muo­dos­sa. Kid­ma­nin roo­li epä­ta­sa­pai­noi­se­na lap­sen­sa me­nettä­neenä Bec­ca­na on kuin kir­joi­tet­tu pal­kin­to­kaa­pin täyttä­mistä var­ten.
O­man lap­sen me­nettä­mi­sen ol­les­sa odot­ta­ma­ton­ta tus­kaa, suu­rin­ta su­ruis­ta, ku­vas­tuu kai­puu yli­lyön­teinä ko­ko elämässä. Jo­pa sillä ta­sol­la, että ympäröivä maail­ma ei enää ky­ke­ne elämään Bec­can tah­dis­sa. Avio­mie­hen ajoit­tai­nen ky­ky sul­kea sisäi­nen ki­pu ulos saat­taa tun­tua kyl­myy­deltä, vaik­ka to­del­li­suu­des­sa Aa­ron Eck­har­tin kei­not pa­han ulo­sa­ja­mi­seen ovat vain toi­sen­lai­set. Dian­ne Wies­tin esittämä lem­peä äi­ti osoit­taa kris­til­li­sen taus­tan­sa useis­sa muo­dois­sa. Tun­teen ta­sol­la haas­ta­va elo­ku­va on suu­ren luo­kan jenk­ki­tuo­tan­nok­si poik­keuk­sel­li­sen ras­kas.

Kuva, ääni & ekstrat

Harmaahko, siloteltu kuva. Tarkkuus on kaunis. Tasapainoinen ääniraita täyttyy hillitystä pianomusiikista ja hengityksestä. Kannessa jenkkipituus. Ei lisäjuttuja. (VA)
03/08/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy