Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Deliverance

Syvä joki 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: Sandrew Kuva:
Anamorfinen 2.47
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos­kus 1970-­lu­vun alus­sa mikään elo­ku­va­ju­lis­te ei ol­lut yhtä va­kuut­ta­va 10-­vuo­tiaan pik­ku­po­jan sil­missä: joes­ta nou­se­vat kä­det pi­tivät hau­lik­koa.

Jos­kus 1970-lu­vun alus­sa mikään elo­ku­va­ju­lis­te ei ol­lut yhtä va­kuut­ta­va 10-vuo­tiaan pik­ku­po­jan sil­missä: joes­ta nou­se­vat kä­det pi­tivät hau­lik­koa. Ehkäpä oli hyvä, et­tei sil­lois­ta K18-lef­faa pääs­syt alaikäi­senä kat­so­maan. Jos­tain syystä rep­liik­ki "vi­ki­se kuin si­ka" kui­ten­kin is­kos­tui kou­lu­laiss­lan­giin vähäk­si ai­kaa. Eko­lo­gi­nen ai­he on yhä ajan­koh­tai­sem­pi, ur­baa­nin ju­pin ja syrjäy­ty­nei­den C-kan­sa­lais­ten kui­lu sy­vem­pi.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy