Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Driver - keikkakuski

Driver 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

U­ran­sa par­haas­sa roo­lis­saan Ryan O'­Neal näyt­te­lee am­mat­ti­lais­ta, jo­ka on kes­kit­ty­nyt pa­koau­ton kul­jet­ta­mi­seen.

U­ran­sa par­haas­sa roo­lis­saan Ryan O'­Neal näyt­te­lee am­mat­ti­lais­ta, jo­ka on kes­kit­ty­nyt pa­koau­ton kul­jet­ta­mi­seen. Hän ei ole mikään ryöstö­po­ru­kan ba­sis­ti, vaan osaa to­del­la pae­ta po­lii­sia. Bru­ce Dern on miestä jah­taa­va­na po­lii­si­na dia­bo­li­sim­mil­laan. Hy­viä ajo­koh­tauk­sia. Wal­ter Hil­liä oh­jaa­jan vah­val­ta luo­mis­kau­del­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen, VHS-tasoinen kuva, joka on lisäksi masteroitu roskaisesta printistä. Suppea-alainen monoraita. Ekstroihin on tallennettu vain biografiat. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Walter Hill
Pääosissa: Ryan O'Neal Bruce Dern
Tarina: Walter Hill
Kuvaus: Philip H. Lathrop
Musiikki: Michael Small

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy