Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Godzilla - King of the Monsters

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2019Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112749934

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

God­zil­la ja puo­len­kym­mentä muu­ta me­ga­mons­te­ria heräävät hor­rok­ses­taan opet­ta­maan ih­mis­kun­nal­le nöy­ryyttä maa­pal­lon eko­sys­tee­min edessä.

God­zil­la ja puo­len­kym­mentä muu­ta me­ga­mons­te­ria heräävät hor­rok­ses­taan opet­ta­maan ih­mis­kun­nal­le nöy­ryyttä maa­pal­lon eko­sys­tee­min edessä. Elo­ku­van pe­li­kir­ja on tut­tu lu­ke­mat­to­mis­ta aiem­mis­ta hir­viöe­lo­ku­vis­ta, ja mo­nin pai­koin elo­ku­van DNA tun­tuu muu­toin­kin ole­van kierrä­tys­pa­la­sis­ta koot­tu, mut­ta ko­ko­nai­suus on las­kel­moi­van pal­kit­se­va.
Vir­kistäväs­ti myrs­kyn silmässä on Ve­ra Far­mi­gan näyt­te­lemä lan­gen­nut san­ka­ri­tar, jon­ka re­sep­ti ih­mis­kun­nan kor­jaus­liik­keek­si on yhtä ä­ly­va­paa kuin yllättävä­kin. Vas­ta­poo­li­na on Ky­le Chand­le­rin var­hai­seläköi­ty­nut san­ka­ri ja se­ka­lai­nen sak­ki tu­ki­mie­hiä Si­li­con Val­ley -sar­jan Tho­mas Midd­le­ditc­histä ai­na West Wing -sar­jan Brad­ley Whit­for­diin. Kei­tos ei ole tuo­re, mut­ta kli­sei­sestä dia­lo­gis­ta ja uur­tu­neis­ta juo­nenkään­teistä huo­li­mat­ta ko­ko­nai­suus on viih­dyttävä. Ta­ri­nan seik­kai­lu­mie­li ja fan­tas­ti­nen silmä­kark­ki ovat ne­kin koh­dil­laan. Lo­pul­ta myös juo­ni sisältää muu­ta­man pas­se­lin ki­lah­ta­neen kään­teen — ku­ten avio­pa­rin aset­ta­mi­nen to­siaan vas­taan — jot­ka tar­joil­laan ilah­dut­ta­van kylmäpäi­ses­ti.
Ko­ko­nai­suus vai­kut­taa mitä suu­rem­mas­sa mää­rin vaa­ti­mus­lis­tan kan­saa ra­ken­ne­tul­ta seik­kai­lul­ta, jo­ka viih­dyttää tyy­li­puh­taas­ti vaik­ka kaik­ki osa­set ovat jo en­tuu­des­taan tut­tu­ja.

Kuva & ääni

Huhujen mukaan 3.4-6.5K:na kuvattu ja 2K:na masteroitu kuva näyttää skarpilta, värikylläiseltä ja digitaalisista juuristaan huolimatta varsin filmimäiseltä. Jälki on komean dynaamista ja sävykästä, aivan kuten silmäkarkilta toivoisi. Kuvan tapaan skarppi ääniraita täyttää kaikki vaatimukset kokonaisuuden ollessa tuhti, rouhea ja alati iskevä.

Ekstrat

Ekstroissa tekijöiden kommenttiraita, poistettuja kohtauksia ja kolme koostetta. Boksi sisältää sekä elokuvan 4K- että HD-versiot omilla levyillään. (IJ)
08/11/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy