Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Mies ja alaston ase 33 1/3 - viimeinen solvaus

The Naked Gun 33 1/3: The Final Insult 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1994Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431040601

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vai­mon­sa Ja­nen mie­lik­si juu­ri eläk­keel­le jää­nyt Frank pää­see al­ta ai­ka yk­sikön ta­kai­sin töi­hin ju­nai­le­maan van­ki­la­pa­koa ja sa­bo­toi­maan Os­car-­gaa­laan si­joit­tu­vaa kon­nien is­kua.

Vai­mon­sa Ja­nen mie­lik­si juu­ri eläk­keel­le jää­nyt Frank pää­see al­ta ai­ka yk­sikön ta­kai­sin töi­hin ju­nai­le­maan van­ki­la­pa­koa ja sa­bo­toi­maan Os­car-gaa­laan si­joit­tu­vaa kon­nien is­kua. Va­nut­tu­neen en­simmäi­sen jat­ko-o­san jäl­keen kä­si­kir­joi­tuk­seen ja sket­sei­hin on taas saa­tu ki­vas­ti vir­taa. Pui­te­ta­ri­na ei yritä yhtä pal­jon kuin aiem­mis­sa osis­sa, mut­ta tar­joaa ehkä juu­ri sik­si mut­kat­to­man ve­toa­van seik­kai­lun ja so­pi­vas­ti ti­laa huu­mo­ril­le. Sket­sit toi­mi­vat, eivätkä su­van­not­kaan va­ras­ta alaa.
Aiem­mis­sa elo­ku­vis­sa päätään nos­ta­neet lef­fa­viit­tauk­set pää­sevät nyt hyvään vauh­tiin ja po­lii­sie­lo­ku­vien osal­la oman­sa saa­vat mm. Lah­jo­mat­to­mat, Thel­ma & Loui­se ja kaik­ki van­ki­la­pa­koe­lo­ku­vat Ste­ve Mc­Quee­nin Suu­res­ta pa­ko­ret­kestä al­kaen. Os­car-gaa­laan si­joit­tu­va fi­naa­li töl­vii vielä var­muu­den vuok­si ko­ko elo­ku­va­teol­li­suut­ta, jos­kin pal­jon kil­tim­min kuin vaik­ka­pa elo­ku­vas­sa "Team Ame­ri­ca".

Kuva, ääni & ekstrat

Tätä komeammalta Drebinin seikkailut eivät ole koskaan näyttäneet. Erinomainen kuva on luonnollinen, vakaa, roskaton ja kiitettävän erotteleva. Ääniraita toimii niin ikään kivasti. Ekstraton. (IJ)
14/11/2013
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy