Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Arvaa kuka tulee päivälliselle

Guess Who's Coming to Dinner 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1967Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 3.0
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
VET: 78359EAN: 6420201126875

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kan­sa­lai­soi­keuk­sis­ta käy­tiin elo­ku­van il­mes­ty­mi­sai­kaan kuu­maa ka­tu­tais­te­lua.

Kan­sa­lai­soi­keuk­sis­ta käy­tiin elo­ku­van il­mes­ty­mi­sai­kaan kuu­maa ka­tu­tais­te­lua. Te­kijät so­hai­si­vat — ny­ky­mit­ta­puun mu­kaan to­sin ke­sys­ti — muu­ra­hais­pesää. Li­be­raa­lit ap­pi­van­hem­mat ko­ke­vat yllä­tyk­sen, kun it­sepäi­nen tytär tuo ko­tiin­sa vä­vyeh­dok­kaan, jo­ka ylittää kaik­ki vaa­ti­muk­set, mut­ta on mus­ta. Nok­ke­laa dia­lo­gia. To­sielämän pa­ri Spen­cer Tra­cy ja Kat­ha­ri­ne Hep­burn lois­ta­vat, edel­li­nen vii­mei­sessä roo­lis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva. Erikoinen ääniratkaisu (DD3.0), sillä kaikki etukaiuttimet ovat käytössä. Ainakin testilevy sirisee soittimessa. Ekstroissa vain traileri.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy