Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tappajan suudelma

Killer’s Kiss 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1955Kesto: 64 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 93150EAN: 6416548552217

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

”On tyhmää ra­kas­tua tyttöön, jon­ka on tun­te­nut kak­si päivää”.

”On tyhmää ra­kas­tua tyttöön, jon­ka on tun­te­nut kak­si päivää”. Oh­jaa­ja Stan­ley Kub­ric­kin en­simmäi­nen nor­maa­li­le­vi­tyk­sen saa­nut elo­ku­va edus­taa vielä pe­rin­teistä tril­le­rin, draa­man ja ro­mans­sin pe­rin­nettä, mut­ta an­taa jo hie­noi­sia viit­teitä poik­keuk­sel­li­sen per­soo­nal­li­ses­ta nä­ke­myk­sestä. Ku­va­kul­mat näyttävät raik­kail­ta, nyrk­kei­ly­koh­taus hämmäs­tyttää dy­naa­mi­suu­del­laan ja lo­pun kak­sin­tais­te­lu huo­kuu ma­kaa­be­re­ja sä­vyjä.
Muu­ten ky­seessä on jän­teväs­ti kä­si­kir­joi­tet­tu ja film noir –­pe­rin­tei­den mu­kai­ses­ti ker­to­janää­nellä eteenpäin vie­ty ta­rin eh­too­puo­len nyrk­kei­lijästä, jo­ka al­kaa suo­jel­la trau­maat­ti­sen per­he­his­to­rian jär­kyttämää tyttöä li­peävältä su­tenöö­riltä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kokokuva kohisee hieman, mutta on katsottava. Selkeä ääniraita paljastaa tehokkaasti hieman kömpelön jälkiäänityksen. Elokuvahan tehtiin perherahotteisella minibudjetilla ja amatööriprojekteista tutuin konstein. Ekstroissa traileri, biografiat, kuvagalleria ja triviaruutuja. (PS)
06/12/2014
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy