Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

McLintock

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: SoulmediaKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165544125

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Soulmedia) ellei toisin mainita.

Elokuva

Län­nen hur­japäät –­ni­mellä ai­koi­naan Suo­men teat­te­rei­hin tul­lut elo­ku­va tai­si nos­tat­taa pik­ku­po­jis­sa sap­pea, jos sat­tui­vat li­vah­ta­maan sisään.

Län­nen hur­japäät –­ni­mellä ai­koi­naan Suo­men teat­te­rei­hin tul­lut elo­ku­va tai­si nos­tat­taa pik­ku­po­jis­sa sap­pea, jos sat­tui­vat li­vah­ta­maan sisään. Ta­ri­nan la­ji­tyyp­pi ei ni­mittäin ol­lut mikään ko­vak­si­kei­tet­ty länkkä­ri, vaan rii­tai­san avio­pa­rin sa­nai­lui­hin pe­rus­tu­va ko­me­dia. Sha­kes­pea­ren ”­Kuin­ka äkä­pus­si ke­sy­tetään” oli­si luul­ta­vas­ti saa­nut po­jil­ta yhtä kal­sean vas­taa­no­ton.
Nyt­tem­min Joh­nWay­nea kat­soo mie­lellään vä­li­työn­kin tuok­si­nas­sa. Vä­lillä sa­nai­lu on haus­kaa, vä­lillä va­jo­taan li­ki buds­pen­cermäi­seen mu­ta­pai­niin, to­ki en­nen ky­sei­sen her­ran tuo­tok­sia.
Huo­mio kiin­nit­tyy myös huu­mo­riin, jo­ka koh­dis­tuu eri­lai­siin et­ni­siin ryh­miin. Osan­sa to­ki saa myös val­koi­hoi­nen mai­de­na­nas­ta­ja eli uu­di­sa­su­kas. Ko­vin­ta kor­muu­tus­ta ko­kee tur­hantär­keä vir­ka­mie­histö.
Kan­sa­lai­soi­keus­lii­keh­dinnän vai­ku­tus kui­ten­kin nä­kyy ra­sis­ti­sen huu­mo­rin al­ta. Pää­hen­kilö puo­lus­taa co­manc­he-in­tiaa­nien oi­keuk­sia siinä missä omai­suut­taan. Tie­tyn­lai­nen epä­suh­ta tästä ko­ko­nai­suu­des­ta kui­ten­kin jää lei­ju­maan il­maan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä, mutta kärsii välillä epäpuhtauksista ja -tarkkuuksista. Ääniraita soi selkeästi. Combo-laitoksen DVD-versio jää kuvaltaan paljon heiveröisemmäksi esitykseksi. Ei ekstroja (PS).
20/09/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy