Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sleepover

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 200212EAN: 6438044060256

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tur­val­li­nen B-­luo­kan var­hais­tei­ni­ko­me­dia tytöstä, jo­ka ha­luaa luot­sa­ta oman jen­ginsä kou­lun­sa suo­si­tuim­mal­le eväs­pai­kal­le.

Tur­val­li­nen B-luo­kan var­hais­tei­ni­ko­me­dia tytöstä, jo­ka ha­luaa luot­sa­ta oman jen­ginsä kou­lun­sa suo­si­tuim­mal­le eväs­pai­kal­le. Vä­sy­nyttä ta­ri­naa on yri­tet­ty pi­ristää te­kemällä kamp­pai­lus­ta eräään­lai­nen aar­teen­metsäs­tys­ki­sa, jos­sa tytöt kil­pai­le­vat se­ka­lais­ten esi­nei­den ko­koon­haa­li­mi­ses­ta. Ta­ri­na sinällään ei ole kes­kimääräistä ko­pio­ta huo­nom­pi, mut­ta vit­sit ja ju­tut siinä ohes­sa ovat sitä ta­soa, että kat­so­mos­sa al­kaa tun­tea it­sensä äk­kiä ma­sen­ta­van van­hak­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeähkö kuva, eikä vailla ylimääräistä eloa. Ihosävyt eivät ole aivan kohdallaan ja väritoisto vaikuttaa muutoinkin olevan hieman off. Dialogi on selkeää ja musiikki, joskin tylsää, niin häiriötöntä. Hetkittäin tunkkainen bassokuva. Ekstroissa ohjaajan ja näyttelijöiden kikattava kommenttiraita, mokia 5 min.), anamorfinen traileri ja sekalainen valikoima materiaalia teemasta (13 min.) ja elokuvan tekemisestä (8 min.). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy