Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Diary of a Teenage Girl

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162358770

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Tei­ni­tytön sek­si­pai­not­tei­siin aja­tuk­siin ja ku­vi­tel­miin poh­jaa­va draa­ma ku­vaa yh­den tytön ai­kuis­tu­mis­ta, missä äi­din poi­kaystävä ja un­derg­round-­sar­ja­ku­vat tar­joa­vat se­mi­naa­li­set työ­ka­lut.

Tei­ni­tytön sek­si­pai­not­tei­siin aja­tuk­siin ja ku­vi­tel­miin poh­jaa­va draa­ma ku­vaa yh­den tytön ai­kuis­tu­mis­ta, missä äi­din poi­kaystävä ja un­derg­round-sar­ja­ku­vat tar­joa­vat se­mi­naa­li­set työ­ka­lut. LSD:llä ja 70-lu­vun San Fran­cis­col­la on myös osan­sa.
Tyhjäkäyn­nistä tai­teen­la­jia luo­va elo­ku­va pyr­kii na­tu­ra­lis­ti­seen ot­tee­seen, ja on­kin tässä us­kot­ta­va, mut­ta ko­ko­nai­suus jää ko­vin uni­sek­si ta­ri­nak­si maail­man ko­hi­nan lo­mas­sa. Tämä on kuin Lo­li­tan ja Fuc­king Åmå­lin pe­rio­di­ris­tey­tys, jo­ka lop­puaan koh­den löytää it­sestään jo­pa hi­ve­nen Twin Peak­sin omai­sia sä­vyjä. Pe­rimmäi­nen ky­sy­mys tun­tuu ole­van mistä tyttö it­sensä löytää en­nen kuin löytää mi­nuu­ten­sa.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Phoe­be Gloeck­ne­rin kir­jaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Utuinen kuva onnistuu luomaan illuusion 70-luvun San Franciscosta, missä kaikki on lupsakkaasti kulahtanutta. Vakaa ja ilmeikäs kuva on myös verrattain jäsentynyt. Ekstroissa kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (5 min.), making of (23 min.), tekijöiden kyselytunti (25 min.) ja traileri. (IJ)
29/09/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy