Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Doom

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2005Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.35
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Kuvat

8 elämää pedoille uhrattavaksi
8 elämää pedoille uhrattavaksi
Pelistä tuttu näkökulma
Pelistä tuttu näkökulma

Elokuva

Mar­sin tut­ki­mus­lai­tok­sel­la on pi­ru ir­ti ja The Rock kom­man­doi­neen lä­he­tetään kuo­le­maan.

Mar­sin tut­ki­mus­lai­tok­sel­la on pi­ru ir­ti ja The Rock kom­man­doi­neen lä­he­tetään kuo­le­maan. FPS-räis­kintä­pe­lien klas­si­kon ni­meä kan­ta­va toi­min­tae­lo­ku­va jää kauas al­ku­peräis­ten pe­lien tun­nel­mas­ta, mut­ta pärjää hy­vin ver­rat­taes­sa sar­jan kol­man­teen pe­liin.
Toi­min­ta on lap­sel­lis­ta, missä ei sinällään oli­si mitään vi­kaa, jos kat­so­ja oli­si it­se pui­kois­sa, mut­ta pas­sii­vi­se­na viih­teenä tämä on san­gen pitkä­ve­teistä. Ta­ri­nan kul­je­tus on­tuu pa­hem­min kuin ta­pah­tu­mien se­lit­te­ly 24. kro­mo­so­mil­la, eikä Alien-lai­no­jen run­sas­lu­kui­suus­kaan pa­ran­na elo­ku­vaa.
E­lo­ku­van ai­doin koh­taus on lo­pun räis­kintä­sek­vens­si, jo­ka on pe­lien hen­gessä ku­vat­tu hah­mon sil­mien kaut­ta. Hu­vit­ta­va­na yk­si­tyis­koh­ta­na mai­nit­ta­koon, että elo­ku­van toh­to­rit on ni­met­ty ID Sof­twa­re –­pe­li­ta­lon omis­ta­jien mu­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva näyttää pehmeältä, mutta hoittaa tehtävänsä. Oikea kuvasuhde. (IJ)
23/10/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy