Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Accepted

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 204187EAN: 5050582468526

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yllättävän vet­reä tei­ni­ko­me­dia tei­neistä jot­ka tul­tuaan hylä­tyk­si kai­kis­ta ha­ke­mis­taan col­le­geis­ta pe­rus­ta­vat oman­sa.

Yllättävän vet­reä tei­ni­ko­me­dia tei­neistä jot­ka tul­tuaan hylä­tyk­si kai­kis­ta ha­ke­mis­taan col­le­geis­ta pe­rus­ta­vat oman­sa. Hyvä pe­rus­ta­ri­na, su­la­va kul­je­tus ja riittäväs­ti tuo­rei­ta sket­sejä — ja sitä­pait­si on mie­len­kiin­tois­ta seu­ra­ta kuin­ka isok­si hui­jaus voi pai­sua.

Kuva, ääni & ekstrat

Moitteettoman tarkka kuva kärsii minimaalisesta kohinasta, mutta väripaletti on hallitun maanläheinen. Selkeä ja ongelmaton ääniraita, jota on elävöitetty mukavasti vaikka tilakuva on vaatimaton. Musavalinnat ovat ajoittain hieman rämiseviä. Ekstraton. Viittaus Battle Royal -elokuvaan menee suomennoksessa ohi ja "lease holder" vääntyy vuokranantajaksi. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy