Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Saattokeikka

The Last Detail 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­ka­moi­nen odys­seia.

Ai­ka­moi­nen odys­seia. Jack Nic­hol­so­nil­la ei ol­lut tämän jäl­keen nor­maa­lia elämää: täh­ti oli syt­ty­nyt.
Kak­si ker­sant­tia saat­taa me­ri­so­ta­miestä (us­ko­ma­ton Ran­dy Quaid) van­ki­laan, jo­hon tämä viat­to­man im­be­sil­li klep­to­maa­ni jou­tui muu­ta­man dol­la­rin täh­den. Upea dia­lo­gi kä­sit­te­lee va­paut­ta, vas­tuu­ta, yh­teis­kun­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ei viritä tunnelmaan: heti alussa koko ruudun jakava palkeenkieli. Suttuinen, rakeinen ja pehmeä. Jäähdyttimet väpättävät. Näyttää aika tiukasti rajatulta. Paranee hieman loppua kohti. Ekstroihin on tallennettu filmografiat, mutta edes traileria ei löydy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy