Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Keisareiden kerho

Emperor's Club 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Poi­ka­kou­lun an­tii­kin his­to­rian opet­ta­ja osoit­taa esi­mer­killään, mikä on vi­ka­na ny­kypäivän kou­lus­sa: opet­ta­jan pitää ol­la koh­ta­lai­sen suu­ri per­soo­nal­li­suus pärjätäk­seen.

Poi­ka­kou­lun an­tii­kin his­to­rian opet­ta­ja (Ke­vin Cli­ne) osoit­taa esi­mer­killään, mikä on vi­ka­na ny­kypäivän kou­lus­sa: opet­ta­jan pitää ol­la koh­ta­lai­sen suu­ri per­soo­nal­li­suus pärjätäk­seen. Elo­ku­van voi aluk­si ot­taa vik­to­riaa­ni­sen poi­ka­kir­jan mo­der­ni­soin­ti­na, kun­nes lo­pus­sa on mau­kas twist ame­rik­ka­lai­seen val­heel­li­suu­teen. Au­tois­ta pää­tel­leen ta­pah­tu­ma-ai­ka on 1970-lu­ku. Har­mi, että an­tii­kin tie­to­kil­paa ei esi­tetä ko­ko­naan. Vil­li Poh­jo­la -tv-sar­jan Rob Mor­row si­vuo­sas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ei häikäise, mutta on aika lailla virheetön. Hieman aliasing-välkyntää nunnakoulun puskissa. Yksinkertainen ääniraita ei juurikaan suosi tilatunnelmaa tai suunnattuja efektejä. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 20 min. poistettuja kohtauksia kommentein ja traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy