Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Stand

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 510 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018022850

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si vuot­ta kestä­neen ko­ro­na­pan­de­mian jäl­kiaal­lois­sa on hyvä paik­ka pa­la­ta kat­so­maan minkä­lais­ta kau­hua Step­hen King it­se asias­sa vään­sikään maail­man­laa­jui­ses­ti le­viävästä tap­pa­vas­ta vi­ruk­ses­ta.

Kak­si vuot­ta kestä­neen ko­ro­na­pan­de­mian (toi­vot­ta­vas­ti) jäl­kiaal­lois­sa on hyvä paik­ka pa­la­ta kat­so­maan minkä­lais­ta kau­hua Step­hen King it­se asias­sa vään­sikään maail­man­laa­jui­ses­ti le­viävästä tap­pa­vas­ta vi­ruk­ses­ta. Nyt tau­ti kar­kaa la­bo­ra­to­rios­ta eikä ro­kot­tei­den ke­hit­te­lyl­le jää ai­kaa kun ih­mi­siä al­kaa tip­pua kuin kärpä­siä.
Kin­gin it­sensä hyväk­symä uu­si fil­ma­ti­soin­ti ot­taa tru­ba­duu­rin asen­teen tu­tun ta­ri­nan ker­to­mi­seen. Mes­ta­ril­li­sen hi­das, mut­ta sil­ti vir­keän omin­ta­kei­nen ja kai­kes­sa kli­sei­den kä­sit­te­lyssään tuo­re jännä­ri on kou­kut­ta­va ta­paus. Sar­ja on rau­hal­li­sen fi­lo­so­foi­va ole­mat­ta jo­ri­se­va ja pe­lot­ta­va ta­val­la, jol­la vain Dex­ter tai Jim Car­rey voi ol­la.
Jän­ni­tys syn­tyy niin vai­vat­ta kuin ai­he­pii­ri huo­mioi­den so­pii odot­taa­kin, mut­ta kaik­kea lä­pi­leik­kaa kie­roon kas­va­nut il­ki­ku­ri­suus, jo­ka on kaik­kea muu­ta kuin gen­ressä on to­tut­tu nä­kemään. Tun­nel­mal­taan sar­ja on kuin noo­de­lik­si vat­kat­tu Sa­lai­set kan­siot -sar­ja, jos­sa ko­me­dial­li­set ja jän­ni­tyk­sel­li­set ele­men­tit sot­keu­tu­vat nyt eril­lis­ten jak­so­jen si­jaan yh­dek­si pitkäk­si ta­ri­nak­si.
Sar­ja pe­rus­tuu Step­hen Kin­gin sa­man­ni­mi­seen ro­maa­niin (1978).

Kuva, ääni & ekstrat

Audiovisuaalisesti virkeä tapaus näyttää ja kuulostaa täysiveriseltä elokuvalta. Ekstroissa mokia ja kooste sarjan synnystä (20 min.). (IJ)
06/06/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy