Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

2 Fast 2 Furious

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2003Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 106631EAN: 5050582063318

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­ko­so­sa huk­kaa edeltäjänsä ka­tu-us­kot­ta­vuu­den ja pa­nos­taa vä­rikkään silmä­kar­kin tar­joi­luun.

Kak­ko­so­sa huk­kaa edeltäjänsä ka­tu-us­kot­ta­vuu­den ja pa­nos­taa vä­rikkään silmä­kar­kin tar­joi­luun. Juo­ni huu­me­kaup­piai­den ku­vioi­hin so­lut­tau­tu­mi­ses­ta on riittävän ke­peä, jot­ta piu­kois­ta au­tois­ta ja tytöistä hu­mal­tu­nut­kin kat­so­ja py­syy kär­ryillä. Jos yh­den pie­nen asian sai­si muut­taa, niin au­to­jen la­mau­tus­ty­kin koh­dal­la te­kijät oli­si­vat voi­neet tehdä rea­li­ty-tar­kis­tuk­sen. Vin Die­sel oli liian ri­kas­ta te­kijöil­le, jo­ten tässä kak­kos­kus­ki­na is­tuu myös mal­li- ja hip­hop-ku­viois­sa viih­ty­nyt Ty­re­se.

Kuva & ääni

Upea kuva on vakuuttavan terävä ja väritoistoltaan suorastaan yliluonnollisen hehkeä. Joissakin selvästi CGI-parannelluissa vauhtikohtauksissa ja parissa yksittäisessä otoksessa jälki menee hivenen epäskarpiksi, mutta valtaosin jälki on komeaa katsottavaa. Äänipuolella jyminää on miksattu jo alkukisasta lähtien kaikkialle ympärille ja autot säntäilevät kimpassa vuoronperään kuhunkin nurkkakaiuttimeen. Dialogi on selkeää ja musiikki soi.

Ekstrat

Ekstroissa mm. ohjaajan kommenttiraita, kuva-kuvassa-raita, poistettuja kohtauksia, mokia ja sekalainen sarja koosteita. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy