Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

UFO Sweden

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: SF StudiosKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018025363

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Studios) ellei toisin mainita.

Elokuva

Na­pak­ka nuor­te­ne­lo­ku­va ruot­sa­lai­ses­ta tytöstä, jo­ka us­koo ava­ruu­so­lioi­den na­pan­neen isänsä.

Na­pak­ka nuor­te­ne­lo­ku­va ruot­sa­lai­ses­ta tytöstä, jo­ka us­koo ava­ruu­so­lioi­den na­pan­neen isänsä. Norrkö­pin­giin si­joit­tu­va il­meikäs seik­kai­lu pak­kaa Sa­lai­set kan­siot erän­lai­seen vii­sik­ko-muo­toon pe­rin mauk­kaas­ti. Ta­ri­na, au­dio­vi­suaa­li­nen kuo­si ja näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set ve­toa­vat yli su­ku­pol­vi­ra­jo­jen eikä ta­ri­na kuh­nai­le vaik­ka kli­seiltä ei väl­tytäkään.
Jän­ni­tys on peh­meää, mut­ta elämä­na­sen­ne koh­dil­laan ja ote kaik­ki­nen­sa val­loit­ta­van lup­sak­ka ja selväpäi­nen. Pu­nai­nen Saab 90 hoi­taa tässä ko­meas­ti ai­ka­rau­dan paik­kaa ja elo­ku­van eri­kois­tee­hos­teet­kin kestävät kriit­ti­sen tar­kas­te­lun.

Kuva

Komean filmimäinen ja värikylläinen kuva. Jälki on myös sisällöllisesti virekeää näyttäen ruotsalaisen pikkukaupungin eloisassa ja jännittävässä valossa.

Ääni

Hyvä, hillityn tunnelmallinen ääniraita toistaa dialogin selkeästi ja hiplaa niskavillojakin pätevästi. Kyse on toki lasten elokuvasta, joten anti on hillittyä, mutta taidokasta.

Ekstrat

Ekstroissa tekijöiden kommenttiraita, making of (29m), poistettuja kohtauksia, mokia ja sarja lyhyitä koosteita. Osa ekstroista on tekstitetty ruotsiksi, mutta ei suomeksi tai englanniksi. (IJ)
01/09/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy