Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Moon 44

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194058813

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja Ro­land Em­me­ric­hin tu­le­vai­suu­des­ta ei oli­si osan­nut suu­ria pää­tellä en­simmäistä tun­net­tua teos­ta silmäil­lessä.

Oh­jaa­ja Ro­land Em­me­ric­hin tu­le­vai­suu­des­ta ei oli­si osan­nut suu­ria pää­tellä en­simmäistä tun­net­tua teos­ta silmäil­lessä. Luul­ta­vas­ti Ren­ny Har­lin oli­si teh­nyt jo­tain täl­lais­ta, jos oli­si ek­sy­nyt ava­ruu­soop­pe­raan.

Kuva, ääni & ekstrat

Vanhan Nordiskin version kuva oli synkkä ja rakeinen kuin köyhän miehen Aliens konsanaan. Atlanticin julkaisema uusi versio piirtyy hieman tarkemmin. Ääniraitojen ero ei ole kummoinen, vaikka DS on vaihrtunut DD5.1:ksi. Toisin sanoen perin vanhahtavaa tilatunnelmaa tarjotaan. Ekstroissa kuvagalleria. (PS)
14/03/2014

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy