Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Tower Heist

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582879476

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Yläkerran herra (Alan Alda) ja alakerran juoksupoika (Ben Stiller)
Yläkerran herra (Alan Alda) ja alakerran juoksupoika (Ben Stiller)
Ben Stiller ja Tea Leoni
Ben Stiller ja Tea Leoni

Elokuva

Ben Stil­le­rin ma­na­ge­roi­ma rik­kai­den ta­loyh­tiö on yhtä­lail­la ko­ti vaa­ti­vil­le asuk­kail­leen kuin paik­kaa an­tau­muk­sel­la pyö­rittä­vil­le työn­te­kijöil­leen.

Ben Stil­le­rin ma­na­ge­roi­ma rik­kai­den ta­loyh­tiö on yhtä­lail­la ko­ti vaa­ti­vil­le asuk­kail­leen kuin paik­kaa an­tau­muk­sel­la pyö­rittä­vil­le työn­te­kijöil­leen. Lep­poi­sa sta­tus quo järk­kyy kun kat­to­huo­neis­tos­sa asu­va ri­kas pas­kiai­nen pu­hal­taa kaik­kien ra­hat ja neu­vok­kaat ta­vik­set päättävät kos­taa.
Ed­die Murp­hyn ideoi­ma klas­si­nen keik­ka­ko­me­dia pyr­kii koo­mi­koi­den Ocean's Ele­ve­nik­si ja on­nis­tuu ta­voit­tees­saan her­kul­li­ses­ti. Va­ka­val­la il­meellä ja viit­se­liäällä vi­suaa­li­sel­la silmällä teh­ty elo­ku­va ot­taa kai­ken ir­ti len­nok­kaas­ta ta­ri­nas­taan, mut­ta ei uh­raa rea­lis­mia en­nen kuin vas­ta lop­pu­hui­pen­nuk­sen lä­hes­tyessä. Vuo­den 2008 fi­nans­sik­rii­sistä in­noi­tuk­sen­sa ot­ta­nut ta­ri­na tar­joaa pal­jon tart­tu­ma­pin­taa pank­ki­maail­man kup­rui­hin kylläs­ty­neel­le kat­so­jal­le ja symp­pik­sen kas­tin heittämä sa­nai­lu on niin ikään ilah­dut­ta­van näppärää. Ed­die Murp­hyl­le tämä on mai­nio co­me­back. Jos pi­dit tästä niin kan­nat­taa tse­ka­ta myös brit­tien "T­he Pa­ro­le Of­fi­cer".

Kuva & ääni

Erinomainen kuva jää vain viirun verran referenssilevyn terävyydestä, mutta hyvittää tämän virkeällä ilmeellä ja luotaamalla kiitospäivän Nykkiä Macyn paraateineen. Virkeä musiikkiraita luo hyvin tunnelmaa.

Ekstrat

Ekstroissa kaksi kuvakuvassaraitaa, kaksi vaihtoehtoista jälkinäytöstä (3 min.), asiallinen sarja poistettuja kohtauksia (6 min.), hilpeä sarja mokia (4 min.), kuvaustunnelmia hyvin välittävä juontamaton videopäiväkirja (23 min.) ja erittäin hyvä joskin hieman hypettävä making of (yht. 47 min.). Mukana myös digital copy omalla levyllään. (IJ)
09/05/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy