Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Love, Simon

Minä, Simon 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 7340112746469

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

All Ame­ri­can -­tei­ni­poi­ka Si­mon viettää kit­ka­ton­ta high sc­hool -elämää, mut­ta vain yk­si sa­lai­suus hiertää hä­nen lu­mot­tua eloaan: ku­kaan ei tiedä, että hän ha­luai­si tul­la ulos kaa­pis­ta.

All Ame­ri­can -tei­ni­poi­ka Si­mon viettää kit­ka­ton­ta high sc­hool -elämää, mut­ta vain yk­si sa­lai­suus hiertää hä­nen lu­mot­tua eloaan: ku­kaan ei tiedä, että hän ha­luai­si tul­la ulos kaa­pis­ta.
Symp­pik­sen sol­ju­va high sc­hool -d­raa­ma löytää tuo­reen vaih­teen ai­hee­seen­sa, tei­ni­pa­ri­suh­ded­raa­maan, ja vaik­ka ta­ri­na pää­piir­teiltään on­kin jok­seen­kin tut­tu ovat hah­mot reip­paas­ti ta­va­no­mai­sia pah­vi­sia kiil­to­ku­via eläväm­piä ja näkö­kul­ma val­loit­ta­van tuo­re. Ta­ri­na on lo­pul­ta jo­ko as­pi­ra­tio­naa­li­nen ker­to­mus tai pir­teä sa­tu, mut­ta elo­ku­va­na tämä toi­mii mai­nios­ti lu­ke­mat­to­mien angs­tei­lu­jen jäl­keen. Upea näyt­te­lijä­kaar­ti.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Bec­ky Al­ber­tal­lin ro­maa­niin "Si­mon vs. the Ho­mo Sa­piens Agen­da".

Kuva & ääni

Filmimäinen kuva on terävä, vakaa ja läpeensä luonteva, vaikka kyse ei olekaan aidosta 4K:sta. Maanläheinen väritoisto ja pätevä kontrasti edustavat asiallista HDR:ää. Rauhallisen läsnäoleva ääniraita hoitaa tonttinsa hyvin musiikkia myöten.

Ekstrat

4K:n ekstroissa kommenttiraita, jolla mukana ohjaaja Greg Berlanti, tuottaja Isaac Klausner ja käsikirjoittaja Isaac Aptaker. Boksin HD-levyllä lisäksi poistettuja kohtauksia, kuvagalleria ja viisi koostetta elokuvan tuotannosta (n. 30 min.). (IJ)
24/12/2018

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy