Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Konna ja Koukku

Smokey and the Bandit 

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 1977Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.85
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Le­vei­lijä­rek­ka­kus­ki ot­taa vas­taan haas­teen sa­la­kul­jet­taa 400 laa­ti­kol­lis­ta olut­ta Tek­sa­sis­ta Geor­giaan äkäi­nen she­rif­fi kan­noil­laan ja vain 28 tun­tia ai­kaa kel­los­sa.

Le­vei­lijä­rek­ka­kus­ki (Burt Rey­nolds) ot­taa vas­taan haas­teen sa­la­kul­jet­taa 400 laa­ti­kol­lis­ta olut­ta Tek­sa­sis­ta Geor­giaan äkäi­nen she­rif­fi (Jac­kie Glea­son) kan­noil­laan ja vain 28 tun­tia ai­kaa kel­los­sa. Ta­ri­nas­sa ei juu­ri ole kouk­ku­ja tai uut­ta li­haa klas­si­sen pe­ru­si­dean ympä­rillä, mut­ta ta­kaa-a­jo­na ja road­mo­vie­na tämä on yk­sin­ker­tai­sen toi­mi­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisekseen erinomainen kuva näyttää välähdyksittäin HD:ltä ja on pehmeimmilläänkin jäsentynyt. Luonteva ääniraita luottaa dialogiin, renkaiden ulvontaan ja vain satunnaisesti henkiin heräävään musiikkiraitaan. Kokonaisuus tunnustaa ikänsä, mutta kunniakkaasti. (IJ)
07/01/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy