Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Scream VI

Scream 6 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2023Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: SF StudiosKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018027510

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Studios) ellei toisin mainita.

Elokuva

Haa­mu­naa­ma ajaa edel­li­so­san sel­viy­tyjät pa­ko­ja­lal­le New Yor­kiin, missä le­gen­daa­ri­nen yh­tee­not­to on vain ajan ky­sy­mys.

Haa­mu­naa­ma ajaa edel­li­so­san sel­viy­tyjät pa­ko­ja­lal­le New Yor­kiin, missä le­gen­daa­ri­nen yh­tee­not­to on vain ajan ky­sy­mys. Tällä­kin ker­taa his­to­rias­ta ja sen tuo­mis­ta kli­seistä hae­taan apua mo­neen pin­tee­seen en­nen kuin ko­ko saa­gan pe­rimä on tuo­miol­la lop­pu­las­ken­nan edessä.
Kuu­des kir­kai­su löytää pe­rin mu­he­van ja lup­sa­kan ot­teen mur­ha­mys­tee­rin pyö­rittä­mi­seen. Elo­ku­va su­kel­taa yhä sy­vemmäl­le omas­ta na­vas­taan löy­tyvään me­ta­ta­son kik­kai­luun, mut­ta kaik­ki toi­mii pal­kit­se­vas­ti. Sekä van­ho­ja, että uu­sia kas­vo­ja näyttävä epi­so­di on haus­ka, viih­dyttävä ja hyvällä tah­dol­la jo­pa hi­tu­sen jän­nittävä. Oman her­kul­li­sen lisänsä tuo myös New York ta­pah­tu­mien näyttämönä, eivätkä pui­teet muu­toin­kaan jää hei­veröi­sik­si.

Kuva

Erinomainen 4K on tunnelmallisen synkkä, värikylläinen ja hallitun terävä. New York pääsee tässä oikeuksiinsa murhanäytelmän taustamaisemana, mutta muutoinkin lavasteissa on imua.

Ääni

Äänipuollella häviötön 5.1-kanavainen DTS-HD Master Audio luo passelin viiltävän ja loiskuvan äänimaailman. Katujen ambienssi välittyy ajatuksetta, ääni puhelimen päässä häiritsevän tuttavallisesti ja tuikitärkeät veitsen sivallukset palkitsevan repivästi. Läsnäolontuntua riittää enemmän kuin tarpeeksi siis.

Ekstrat

Ekstraton. Boksi sisältää myös elokuvan HD-version omalla levyllään. (IJ)
28/07/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy